Éttermi megbeszélés, nyelviskola Budapest

Nemrég elhatároztam, hogy megtanulok spanyolul Hogy miért? Igazából különösebb oka nincsen, csak régóta tetszik ez a nyelv, és mindig is gondoltam rá, hogy meg kellene tanulni valamilyen déli nyelvet. Te tudsz valamilyen idegen nyelven beszélni?

Az ötletem

Mikor elmondtam a barátnőmnek, először ezt gondolta, hogy csak vicceltem, nem is akarta elhinni. Aztán amikor a táskám mélyéről előguberáltam egy szórólapot, ami a nyelviskoláé volt, akkor már kezdte elhinni. Persze jött nekem a sok kérdéssel, hogy minek akarok járni, időpocséklás, hiszen még hasznosítani sem tudom.

Soha ne mond azt, hogy soha, hiszen nem tudhatom, hogy mikor lesz majd szükségem rá. Ha nem most meglehet majd 1 év múlva, vagy 5 év esetleg, de amit már tudok, az az enyém marad. Mindent elvehetnek az embertől, és sok mindentől meg lehet fosztani, de a megszerzett tudástól nem. A nyelviskola Budapesten található, még nem is messze tőlünk.bar-209148_640

A nyelviskoláról

Sokat nem tudtam róla, igazából a szórólapjuk is véletlenül akadt a kezemben az egyik étteremben, miközben szabad asztalra vártunk. Talán volt valami megbeszélés is, de arról akkor már lecsúsztam, igaz ha nagyon szeretnék valamit kérdezni fogom magamat, és bemegyek az iskolába.

Még nem döntöttem el, hogy be iratkozom e vagy sem, de igen csak fontolóra veszem az ajánlatukat. Nem kell évekig járni, már egy pár hónapos tanfolyamtól is sokat kaphat az ember, aztán eldöntheti, hogy utána menyire szeretné megtanulni a választott nyelvet.