Ki gondolta volna, hogy az étteremben gazdagodunk új információval?

Szombat este végre együtt volt a család, úgyhogy úgy döntöttünk, elmegyünk együtt vacsorázni egy étterembe: a férjem, a négyéves kislányunk, Blanka, és én. Hogy pontos legyek, igazából már négyen voltunk, hiszen a kisfiunk, Milán, akkor még a pocakomban volt és nagyon vártuk. A kedvenc éttermünket választottuk, ahol a hagyományos magyaros ételek mellett lehetett kapni tradícionális olasz és mexikói fogásokat is. Ez az étterem nem volt messze a házunktól, úgyhogy mivel kora tavasz révén a szép idő is engedte, gyalog tettük meg ezt az utat.

Kisbabás vendégek a szomszéd asztalnál

Már mindhárman megrendeltük a vacsoránkat a kedves pincértől, és az ételre vártunk nyálcsorgatva, amikor a szomszéd asztalhoz beült egy fiatal család. Egy apuka, anyuka és a kisbabájuk a babakocsiban. Nagyon édes kisbaba volt talpig rózsaszínbe öltöztetve, épp az igazak álmát aludta.

Nem kerülte el a figyelmemet az elegáns, modern babakocsi, amiben nagyon kényelmesen feküdt a baba. Blanka egy örökölt babakocsiban utazott kiskorában, már egy kicsit kopott volt akkor is, de még nem volt pénzünk rá, hogy vadi újat vegyünk. Most azonban már beindult a férjem vállalkozása és úgy gondoltuk, illene venni egy újabb és praktikusabb babakocsit, mielőtt megérkezik az újabb kicsi. A régi már nyikorog, és a szövet is kezd itt-ott elengedni.

A fiatal anyuka is észrevette, hogy nem bírom levenni a szemem az aranyosan alvó kisbabáról és a szép babakocsiról, úgyhogy összeakadt a tekintetünk és egymásra mosolyogtunk. Ekkor megragadtam az alkalmat, hogy mondjak pár dicsérő szót a kisdedről, majd megkérdeztem, hogy honnan szerezték be a babakocsit, mert nagyon strapabírónak tűnik és nagyon dizájnos és modern a kialakítása.

Így ismertem meg a babakocsik.hu oldalt

Az anyuka nagyon kedves volt, készségesen beavatott a babakocsikat áruló webshop titkaiba, ahonnan ezt a fantasztikus darabot rendelték. Elmondta, hogy nekik is egy barátjuk ajánlotta az oldalt, amire az interneten való keresgélés közben bukkant rá. Egyből megfogta a sok modern, gyönyörű, magas minőségű babakocsi látványa és a különböző márkákból való hatalmas választék. A honlap maga is nagyon dekoratív, tele képekkel, idézetekkel és tanácsokkal. Még egy bloggal is rendelkezik az oldal, ahol anyukák számára rendkívül hasznos témákról lehet olvasgatni.

babakocsi

A szóban forgó babakocsi éppenséggel egy Kunert Lavado darab volt, szép halvány akva színben, szürke alapon fehér pöttyös kiegészítőkkel. Ez a babakocsi többfunkciós, ami azt jelenti, hogy a kis súlyú alumínium vázra egy mozdulattal felszerelhető a mózeskosár, az autós hordozó vagy a sport ülés. A sport ülőrész és az autós ülés menetiránnyal szemben vagy azzal ellentétesen is szerelhető. A mózeskosarat akár babakocsin kívül, a váz nélkül is lehet haszálni a keményített aljzat miatt. A sportülést akkor ajánlott csak használni, amikor a kisgyerek már magabiztosan tud ülni.

Az sem baj, ha nem a legoptimálisabbak a terepviszonyok, ugyanis a mózeskosár magasan helyezkedik el, és a kerekek lengéscsillapítóval vannak ellátva, valamint nagyon könnyen kormányozhatók és fixálhatók. A megbízható központi fékrendszer nagyon könnyen kezelhető. A babakocsi egy minőségi ECO-bőr tolókarral rendelkezik, aminek állítható a magassága, tehát nagyon kényelmes. Nagy előnye a kocsinak, hogy van hozzá egy nagy méretű bevásárlókosár, egy pelenkázótáska, esővédő, szúnyogháló, és még pohártartó is.

Én is élni fogok a lehetőséggel

Ezt a Kunert babakocsit ingyen házhozszállítással tudták megrendelni a babakocsik.hu webshopból, tudniillik egy bizonyos összegű vásárlás fölött ingyenes a kiszállítás, ami nekem még pluszban nagyon szimpatikus volt. Nagyon megköszöntem a fiatal anyukának a segítséget, majd visszamentem az asztalunkhoz, mert időközben kihozták a vacsoránkat. Nagyon finom fogásokat készítettek nekünk, úgyhogy elégedettek voltunk ismét a kedvenc éttermünkkel.

Amint hazaértünk, tűkön ültem, hogy megnézhessem a babakocsi webshopot. Valóban olyan nagyszerű és hatalmas választék volt, mint ahogy a hölgy mesélte. Hamarosan ki is választottunk egy csodás darabot a férjemmel, és már meg is rendeltük. Nagyon hamar házhozszállították, a minősége kifogástalan volt. . Azóta megszületett a kisfiunk és boldogan utazik és alszik a szép, új és minőségi babakocsiban.