Motoros ruhával mentem étterembe

Nemrég történt velem egy vicces szituáció, amit szeretnék veletek megosztani. Tudni kell rólam, hogy életem a motorozás, minden nap motorral közlekedem. Gyakran vagyok hivatalos motoros túrákra, amikor napokig száguldozunk keresztül-kasul az országon. Ritkán látni engem motor és a hozzá tartozó cuccok nélkül, nem volt ez másképp múlthét pénteken sem, amikor is egy baráti összejövetelre voltam hivatalos. Aznap a legújabb szerzeményemben feszítettem, amit a Sixgear oldalán vásároltam.

A Sixgear a kedvenc motoros kiegészítőket forgalmazó oldalam, már számtalanszor vásároltam tőlük. Amikor szembejött velem az oldalon az a motoros ruha, amiben pénteken is voltam, vagyis pontosabban egy dzseki, azonnal tudtam, meg kell rendelnem azt. Ez a sixgear.eu-n úgy működik, hogy ha az ember meglátja álmai motoros holmiját – ami jelzem nehéz feladat, tekintve, hogy tele vannak jobbnál jobb cuccokkal – nincs más dolga, mint belehelyezni a kosárba, ahol pár kattintás és már meg is rendelte a hőn áhított kiegészítőt. Lehet náluk online is fizetni és a futár is megbízható, aki kihozza a csomagot. Az árakról meg ne is beszéljünk, a piacon az egyik legjobbat nyújtják ebben a kategóriában, nekem elhihetitek, öreg róka vagyok már. Szóval az új, Sixgear-en vásárolt dzsekimben voltam pénteken, térjünk vissza a sztorihoz.

Épp a szüleimtől jöttem vissza, akik 60 kilométerre élnek tőlünk, de elbeszélgettem velük az időt, nem volt időm átöltözni. Egy elegáns étterembe szervezték a találkozót, mindenki kiöltözött, én pedig beestem teljes bőr motoros szerkóban. Hát mit ne mondjak, voltak meglepett arcok, mikor megláttak engem! De rá pár percre nevettünk a dolgon, ettünk egy jót és dumáltunk.