Nem hittem volna, hogy egy jó vacsorának polcvásárlás lesz a vége!

Szeretem halmozni az élvezeteket, és kipróbálni új ízeket. Emiatt gyakran járok étterembe, és sokszor igyekszem magammal rángatni valamelyik ismerősömet, nehogy már csak egyedül ücsörögve kelljen ennem. Baráti, illetve ismerősi köröm nagyon sokszínű, a szürke kisegerektől kezdve a sikeres üzletemberekig akadnak sokfélék. Legutóbb egy olyan ismerőssel ültem be egy különleges étterembe, aki a raktárak világában érzi igazán jól magát. Bevallom, engem nem vonzott sosem ez a világ, ő mégis mindig olyan beleéléssel tud róla mesélni, hogy örömmel hallgatom. Témánk most az ipari polcrendszer volt. Találhattunk volna jobb témát is, ha már étterembe mentünk, de a lényeg, hogy így is egy jót beszélgettünk.

Nagyon elszántan mesélte, hogy nem is olyan régen ellátogatott egy raktárba, ahol látszott, mennyire új polcok vannak. Mondta, hogy ennek persze a hivatalos gyűjtőneve az ipari polcrendszer, de nekem ezt annyira nem is kell tudnom. Azonnal felfigyelt a polcrendszerre, mert foglalkozik tanácsadással raktár témában (én nagyon meglepődtem, hogy már ilyenből is van tanácsadás?), persze nincsen papírja róla, meg semmi, csak szereti, ha minden a legnagyobb rendben működik a raktárakban. Abban reménykedve, hogy bővíti ismereteit, rákérdezett a gyártóra. Semmi többet nem akart tudni, csak a gyártót, hiszen ő amúgy is otthon van a témában.

Megtudta, hogy ez a szép, csillogó fém polcrendszer a RackingLog munkáját dicséri. Innentől a kezébe vette a dolgot, és otthon utánanézett a cégnek. Hamar megbizonyosodott róla, hogy szeme nem csalt, tényleg remek szerkezeteket gyártanak. Már ki is ajánlotta egy raktárnak a RackingLog munkáját, és persze az ipari polcrendszerüket is.

Miután viszonylag röviden a mondandója végére ért, kibökte, hogy miért is mesélte ezt el nekem. Szerette volna, ha én is megnézem, hogyan is zajlik egy felmérés, majd később a polcrendszer beszerelése. Ha már ő is velem tartott ezen a vacsorán… Úgy voltam vele, hogy nem veszíthetek sokat, beadtam a derekamat. Így esett, hogy egy finom vacsora polcvásárlással végződött.