A szomszéd asztalnál a fog implantátum volt a téma

Ma ismét itt jártunk a kedvenc helyünkön és érdekes dologgal találkoztunk, Na, nem az étel tekintetében, hiszen az mindig remek, hanem a szomszéd asztalnál ült egy idősebb házaspár, akiknek akarva akaratlanul kihallgattuk a beszélgetését, mert roppant érdekes volt a téma. A beszélgetés arról szólt, hogy a néni nem tud ma szilárdat enni, mert a hét elején megcsináltatta a fogát és neki most nem szabad. Elsőre nem tűnik ez se olyan érdekesnek, se ebédhez való témának, de ha figyelembe vesszük, hogy rettentő nagy problémáim vannak a fogaimmal és hiányzik három is, amit már réges-régen szeretnék pótoltatni, akkor már érthető, miért érdekelt ez engem annyira.

Félek nagyon a fogorvostól, mint szerintem az emberek 90%-a. Már egy panoráma röntgen gondolata is kiborít, nem hogy fog implantátum jusson eszembe. De a hogy a néni mesélte, hogy milyen kedvesen és készségesen segítettek neki, hogy milyen profi volt az orvos, hogy egyáltalán nem fájt, és hogy most hibátlan fogsorral még a közérzete is más, teljesen kedvet kaptam.

Nem is vártam sokáig és odamentem hozzá, hogy megkérdezzem, hol csináltatta a fogát. Szerencsémre nagyon kedves volt és az új fogsornak annyira örült, hogy boldogan mesélte el az egész történetet az elejétől a végéig.

Elmeséltem aztán én is, hogy mi a bajom, és hogy mekkora szükségem lenne egy olyan esztétikai fogászatra, ahol fémmentes fogpótlásokat is csinálnak, mert ráadásul fém allergiám is van a fogorvos fóbia mellett, ez tovább bonyolítja a dolgot.

A néni biztosított róla, hogy a legjobb hely, ahova fordulhatok ez a klinika, és már ki is kereste nekem a tárcájából az elérhetőségeiket.

Nagyon hálás voltam a segítségnél, és bár a néni unszolt, hogy hívjam őket és csak hivatkozzak rá, én inkább maradok az online bejelentkezésnél.

A néni fogát elnézve bizakodó vagyok, de hogy milyen lesz az eredmény, erről egy későbbi írásomban majd beszámolok.