Tényleg Japánig kell mennünk a legjobb mobil tokért?

Azóta imádom a japán ételeket, mióta egy évet töltöttem az országban egyetemista koromban.

Szerencse, hogy az iskolánknak volt egy szuper cserediák programja, így az én egy évem után a japán diákok is tanulhattak nálunk a következő szemeszterben.

Így esett, hogy az egyik japán csoporttársammal felfedeztük Budapest legjobb japán éttermét.

Igaz, már 10 éve ennek, de azóta is havonta minimum egyszer betérek, hogy valami finomat egyek. Törzsvendég lettem és mindenkivel összebarátkoztam az étteremben.

A múltkori alkalommal pont az új telefonom megvásárlása után arra jártam, így beugrottam köszönni az ottaniaknak és eldicsekedni az új szerzeményemmel.

Mikor megmutattam a telefonomat mosolyogva mutatta az étterem tulaja, egy neki is pont ugyanolyan telefonja van. Micsoda egybeesés! Viszont egyből kiszúrtam a tokját is!

Ilyen hiper-szuper dolgot rég láttam! Esküdni mertem volna rá, hogy Japánból rendelte, de kiderült, hogy nem.

-Ha mobiltelefon tok vásárlás, akkor Best Markt! Csak besétálok a Ferenc téri üzletükbe és majdnem 500 tok közül választhatok.

Egyből rákerestem a weboldalukra. A termékkategóriáknál kiválasztotta, a Mobiltelefon, Tablet fület, majd rányomtam a Mobiltelefon kiegészítőkre, azon belül pedig a Tokokra.

Egyszeriben 10.000-nél is több tok közül választhattam.

Különleges preferenciáim nem voltak, így nem nyúltam a szűrőkhöz, nem állítottam be a tok gyártóját, típusát, színét, anyagát vagy vízállóságát. Egyedül a telefonom márkájára és kivitelére szűrtem rá a kompatibilitás fülnél. Ezáltal is rengeteg találat volt.

A legjobb megoldásnak az tűnt, hogy elmegyek a Best Markt üzletbe a Ferenc térre. Jól tettem, hiszen szakértő segítséggel tudtam válogatni a tokok között. 

De ez még semmi, mert lenyűgözött az a széles termékválaszték, amivel az üzletben találkoztam. A Best Marktnál tényleg mindent kapni. És amikor azt mondom, hogy mindent, valóban azt is értem ez alatt. Az irodaszerektől kezdve a kerti eszközökig mindent megtalálhatunk. Ráadásul a hét 6 napján nyitva vannak: hétköznapokon reggel 8 és este 8 között, míg szombaton 9-től délután 4-ig. Ez azért is jó, mert hétköznapokon munka után is simán oda lehet érni akár a rendelésüket átvenni vagy válogatni a készleten lévő árucikkek közül. De ha nem férne bele, akkor még mindig ott a szombati nap.

Ha online rendelünk, például mobiltelefon tok vásárlás esetén, akkor még két választásunk van a bolti átvételen kívül: házhoz szállítás futárszolgálattal vagy csomagpontra történő kézbesítés.

A fizetésnél is több mód közül választhatunk, éppen úgy, hogy nekünk melyik a legideálisabb.

És a Best Makrtnál vásárolt termékeket szervizeli is a cég meghibásodás esetén. 

A boltban megvettem a telefon tokom, de hazafelé úton is még a webshopot böngésztem, mindenféle kiegészítő után kutatva, ugyanis a következő online rendelésnél fel tudom használni a kuponomat is. Nehéz lesz választani, hiszen 110.000 termék közül választhatok az interneten. 

Jó, hogy nem kell egészen Japánig menni, hogy egy ennyire szuper és széles termékkínálatú boltot találjon az ember!