Vacsora közben patront rendelni, lehetséges!

Testvéremnek születésnapja van, olyan furcsa szokásunk van, hogy mindig önmagának szervezi meg a meglepetés bulikat, vacsorákat. Így hát hivatalos voltam a születésnapi vacsorájára, mely a kedvenc éttermében került megrendezésre. Imádja az ottani ételeket, rendszeresen eszünk ott, már szinte személyesen is ismerik ott őt. Talán nem is volt kérdéses, hogy hová menjünk vacsorázni a születésnapján. Annyira kedvelik ott őt, hogy még egy kis meglepetés tortácskát is kapott ajándékba. Ilyen egy jó étterem, ahol finom ételeket kapunk, de még oda is figyelnek az emberre.

Ebben a nagy ünneplésben jutott az eszembe, hogy egy nagyon fontos dolgot nem intéztem el, ami egyáltalán nem köthető a testvérem születésnapjához, de mindenképpen foglalkoznom kell a dologgal, még pedig még ott az étteremben. Nem más volt ez a halaszthatatlan dolog, minthogy a nyomtatóba patront kellett rendelnem. Az eszembe volt egész nap, de valahogy úgy alakult a napom, hogy nem jutott rá idő, majd a nagy ünneplésben picit meg is feledkeztem, arról, hogy nekem a nyomtatóba patront kell rendeljek. Aztán a tortaevés közben ötlött be, hogy erről bizony megfeledkeztem, közben nem szabadott volna. Ennyit arról, hogy mindenre odafigyelek, de most a sütizés közben bepótlom ezt. De honnan is rendeljek, most arra nincs idő, hogy az internetet a nyakamba vegyem és rákeressek a legjobb helyre, ilyenkor jó, hogy ha van ismerőse az embernek, akik tudják, hogy honnan jó rendelni. Meg is kaptam egy elérhetőséget, nyomtatoalkatresz.hu/patron, az egyik barátomtól, aki bátran merte ajánlani ezt az oldalt, hogy szuper minőségű termékeik vannak.

Meg is néztem rögvest, nyomtatoalkatresz.hu/patron, hogy mit is tud az átküldött link, és nem csalódtam a barátomban, hiszen egy olyan elérési útvonalat adott, amely tényleg egy szuper céghez vezetett. Olyan jól megszerkesztett oldallal, mely könnyen kezelhető és nem vesz igénybe sok időt, hogy megtaláljam, azt a nyomtatóba illő patront amire szükségem van. Rögvest néztem is, hogy nyomtatoalkatresz.hu/patron oldalon már csak azt kell kiválasztanom, hogy milyen nyomtatóm van, ezt viszonylag könnyen lehoztam, már csak az volt, hogy mi is a fajtája a nyomtatómnak. Készültem már és jó előre felírtam, hogy mi is pontos száma, így könnyű dolgom volt a kiválasztás alkalmával. Nem volt veszíteni való időm, így rá is mentem és nem csak egy darabot rendeltem a nyomtatómba való patronból, mert akkora kedvezménnyel találtam szembe magam, hogy nem tudtam kihagyni, és többet rendeltem, hiszen úgy kedvezményes áron volt. Ilyen egy jó netes oldal, aminek jó az oldal felépítése, könnyen meg lehet találni rajta a keresett patront és még kedvezményes áron is tud hozzájutni a vásárló a keresett termékhez.

Ami még ezután jött azon tényleg meglepődtem, hogy a kiszállítás is ingyenes, ez az oldal még arra is képes, hogy a tényleg jó árban forgalmazott patronokat még ingyenes kiszállítással tudja megküldeni. Nem is tudom, hogy eddig én miért nem ismertem ezt az oldalt, hiszen olyan, mintha csak nekem találták volna ki. De nem csak nekem, hanem mindenki másnak ismernie kellene őket, és rendel a szuper termékeik közül. Én is tovább fogom ajánlani a céget, mert ténylegesen szuperek, alig várom, hogy a futár meghozza a patron szállítmányomat, és ki tudjam cserélni az elhasználtat a most beszerzett jó kis patronra.