Vacsora téma: a klíma vásárlás

Kolléganőnk születésnapját tartottuk, kis csapatépítő jelleggel beültük egy étterembe, elfogyasztani egy kellemes és finom vacsorát.

Nagy szervezések után tudtuk véghez vinni ezt az estét.  Hogy mindenkinek jó legyen az időpont már hetekkel előbb fixáltuk és szabaddá tettük magunkat. Egy kellemes, sokak által jó hírűnek és finom konyhával rendelkező helyet kerestünk. Miközben folyt az este, érkeztek a fogások, a munkahelyi dolgokat átbeszélve, kitértünk a magán jellegű témákra is, persze mindezt jó hangulatban.

Akkor lettem figyelmes a mellettünk lévő asztalnál egy társaságra, akik szintén az élet összes apró, cseppről dolgait megosztották egymással. Szóba került köztük a multi klíma is, rögtön tágra nyíltak a füleim, mivel mi is gondolkodunk ilyen fajta klíma felszereltetésén.

Nem kihallgatva, de mindinkább oda koncentráltam az ismeretlen társaság beszélgetésére.
A mesélő fél talált egy nagyszerű online oldalt, ahol meg tudta rendelni a készülékeket, sorban állás és különösebb nagyobb várakozás nélkül. Miután a cég rendkívül nagy terméklistájából kiválasztotta a számára megfelelő készüléket. Segítségére voltak a termékleírások és fényképek ebben a kiválasztási folyamatban, amit a cég biztosít a termékeikhez. Szóval kiválasztotta a készüléket, megrendelte és pár napon belül a cégtől jelentkeztek is, hogy megérkezett a rendelés és időpontot szeretnének egyeztetni a felszerelésükre. Az elmondás szerint nagyon kedvese, és mindenben segítőkészek voltak, nem csak időpont egyeztetés terén, de amikor megérkeztek a szerelők, hogy ők most a multi klímát felszerelik, még ők is nagyon precízek és nagy szaktudással bírók voltak. Szinte alig lehetett észrevenni, hogy a lakásban tartózkodnak. Gyorsan és minimális rendetlenséggel dolgoztak, aminek a mesélő fél nagyon örült.

Ez a multi klíma nagyon jó megoldás, azok számára, akik nem szeretnének egynél több kültéri egységet felszereltetni a ház illetve lakás falukra, viszont több szobát szeretnének külön –  külön lévő beltéri klíma egységgel hűteni. Remek teljesítményű klímák állnak már a vásárlók rendelkezésére, van már kettő, illetve három beltéri egységgel rendelkező multi klíma is, ezt a vevő dönti el, hogy hány egységet vásárol, hány szobát szeretne lehűteni.

Ugyan azokkal a feltételekkel és tulajdonságokkal rendelkezik egy multi klíma, mint egy mono klíma. Amit kihallottam a beszélgetésből, a felszereltetett berendezés csendes és energiatakarékos, így a pénztárcát is kíméli, mivel halkan és nem nagy energiafelvétellel indul. Fokozatosan tartja a hőfokot, és a teljesítménye is a négyirányú befúvásnak köszönhetően, egyenletes a szoba minden részében. Ami nagyon megfogott a beszélgetésben, hogy a szomszéd asztalnál helyet foglaló beszámolójában szerepelt, hogy páramentesítő funkcióval van ellátva a készülék, és moshatók az egyes szűrő berendezései. Ez nekem nagyon fontos, hogy magam is ki tudjam tisztítani idő adtán, nem csak a féléves szakemberek által tartott tisztítás során.

Úgy vettem ki a szavaiból, hogy a céggel teljes mértékben meg volt elégedve, pontosan érkeztek és azóta is szeretettel használják a készüléket. Amit kiemelt pozitívumként, hogy a készülék ára nem csak magát a multi klímákat tartalmazta, hanem a szállítási díjat és a fel- beszerelési költséget is. Ami manapság nagy szó, hogy egy cég ennyire törődik a vevőikkel, hogy megkímélik azokat a plusz feladatoktól. Miszerint, olyan szakembert szükséges találni, aki rendelkezik képesítéssel és engedéllyel klíma felszerelésre. Ez a cég a felszerelés és egy kis gyorstalpalós beüzemelést követően tanúsítvánnyal igazolja a munkájukat és az elvégzett feladatért még garanciát is vállal. A fizetési módok közül lehetett választaniuk előre utalással, a szerelés utáni készpénzes fizetéssel, vagy a számla kézhezvétele utáni átutalás formákkal.

Mindenképpen megszerettek volna bizonyosodni, hogy működik a megvásárolt készülék és szerelést is megszerették volna várni, ezért a számla kézhezvételét követő átutalási formát választották.

Mivel mindent rendben találtak ezért pár napon belül, teljesítették is a számlában foglalt összeget.

Nagyon nagy hasznát veszik a készüléküknek azóta is, és csak ajánlani tudják más vásárlónak is a céget, akivel maximálisan elégedett volt.

A mi esténk ezen információk tudatában még jobban sikerült, amint hazaértem én is rákerestem az emlegetett vállalatra, tájékozódás jelleggel.