Virtuális ételek otthona, a vps

Ha nyitsz egy éttermet, vagy bármilyen üzletbe kezdesz úgyis szükséged lesz egy weblapra. Egy étterem esetében ez egy egészen általános egyszerű dolog szokott lenni. Néhány főbb részből áll.

Van a kezdőoldal, ahol kint van a neve az étteremnek, valami frappáns szöveg, egy jó kép. Helyet kap egy étel/itallap aloldal, egy galéria oldal, meg egy kapcsolat oldal. Ezek a legáltalánosabb funkciók. Ám ha olyan étteremről beszélünk, amelyik külön szolgáltatást is nyújt, mint gyakori esetben a házhozszállítás, akkor a weblap már egy kicsit bonyolultabb formát fog ölteni. Elég sok típusú étteremből rendeltem már magunknak ételt az irodába, hamar meguntuk a gyorséttermeket és a pizzát, így egy felfedezőtúrát csináltunk az utóbbi években a különböző típusú éttermek kínálatát tekintve.

Gyakorlati szempontból egyébként onnan rendeltünk rendszeresen, ahol azon kívül, hogy finom volt a választék, a honlap is megfelelően, gyorsan, akadálymentesen működött. Ez a vps használatnak köszönhető. A vps a mai egyik legolcsóbb és megbízható formája annak, hogy legyen saját szerver részed, amit az üzleted szempontjából fel tudsz használni. Ez azt jelenti, hogy nem feltétlenül kell saját magadnak szervert venned és üzemeltetned, hanem felkérsz egy céget, jelen esetben őket, akik rendelkeznek bőven profi szerverparkkal és bérelhetsz tőlük egy kis részt magadnak, ami külön leválasztva az éttermed honlapjának az otthonává válik. Lehet választani egyébként windows vps-t, vagy linux alapút is, attól függ, hogy ki milyen célra szeretné használni ezt a helyet, melyiket részesíti előnyben.

Tehát rendelsz magadnak egy ilyen windows vps-t, felkerül rá az egész honlapod, és elég olcsón megúsztad a szerver kérdést az életedben. Ha vps szervert használsz, akkor a honlapod sokkal reszponzívabbá válik, jóval gyorsabb és akadálymentesebb lesz a működése, ez pedig mindennapos használatnál nagyon fontos tényező. Volt olyan étterem, akik nyilvánvalóan nem vps-ről működtették az oldalukat, és hiába volt jó a felhozatal, minden harmadik rendelésünknél valami hiba adódott és telefonálnunk kellett, ami eléggé kényelmetlen. Persze ez betudható volt annak is,  hogy rosszul volt megírva a programkód, ám az oldal olyan lassú is volt közben, hogy az éhségtől néha kapartuk a falat.

windows vps

Szóval ha bármilyen honlapot üzemeltetsz, akkor érdemes vps-ről futtatnod azt, mert úgy tudod biztosítani a leginkább a stabilitást és az állandó gyors sebességet!

Ha esetleg kételyeid támadnának, akkor van arra lehetőség, hogy 5 napig ingyen kipróbáld ezt a szolgáltatást, és magad is meggyőződj a minőségről és profizmusról, amit ez a cég nyújt.

Attól sem kell félned, hogy többet kell fizetned annál, amit használsz, mert külön csomagokat lehet rendelni tekintetbe véve a számodra éppen szükséges kapacitást. Ha Jól van megírva a honlapod kódja, de nem vagy elégedett a szerver stabilitásával, akkor próbáld ki ezt a windows vps rendszert!