Webáruház készítés és az étterem kapcsolata

A minap elmentünk a barátnőmmel egy ázsiai étterembe, mert a több órás városi sétálás után nagyon megéheztünk. Mivel ő elég válogatós és ételallergiája is van, csak salátát evett. Én, ha jól emlékszem, kacsát ettem.

Elkezdte mesélni nekem, hogy szeretne egy saját vállalkozást, és idővel szeretne egy webáruházat is készíttetni, de a webáruház készítés mégis nehéz dolog, nem bízná akárkire.

Sokat töprengtünk, hogy vajon melyik cég lehet a tuti befutó. Szeretett volna, egy igazán kreatív és megbízható céget találni a webáruháza elkészítéséhez. Mindenekelőtt az elsődleges célja mégis az, hogy elvégezze a spanyol nyelvtanfolyamot, amibe már belekezdett.

Egyébként nagyon sokat szoktunk sétálni a városban, főleg így, hogy jön a jó idő. Habár nem rég ismerjük egymást, de már voltunk a Budai várban is, Margit-szigeten, Kossuth téren is körbenéztünk. A tegnapi napot Velencén töltöttük, sajnos nem Olaszországban. De ami késik, nem múlik. Annak ellenére, hogy szűk fél órát töltöttünk a Velencei-tónál, egyből ihletet kaptunk. Elkezdtünk arról beszélgetni, hogy mennyire megnyugtat mindkettőnket a víznek a látványa és a közelségének érzete. Egyből tudtuk, hogy a kék színnek kell majd dominálnia. Ezen kívül láttunk egy fabódét, ami világoskékre volt festve, de pasztellszínnel.

Úgy érzem, hogy kellő lendületet adott ahhoz, hogy nekileselkedjen az új vállalkozásának!